Uw project

1. Ontmoeting met de klant, en definitie van de vraag

Wij ontmoeten elke klant om de technische belangen van het project te begrijpen en om te luisteren naar zijn esthetische wensen en economische verwachtingen.

2. Brainstorming over het verlichtingsproject met onze designers

De ontwerpvergaderingen dienen voor het ontwerpen van verlichtingen die in het oog vallen door hun originaliteit en estheticisme, amusante, interessante, originele en nieuwe verlichtingen. Het gaat om het opbouwen van een simpele en directe relatie: de klanten komen voor een ontwerpvergadering naar onze productiestudio voor een ontmoeting met onze designers en samen werken wij toe naar een verlichting op maat.

Dankzij de deskundigheid van een team van ervaren medewerkers en hun stilistische kijk op de stad, kiezen wij de juiste kleuren, het juiste licht en het juiste concept .

3. Onderzoek van het materiaal, het licht en technische engineering

Tegelijkertijd met het artistieke concept worden door het projectteam en het R & D departement economische en technische onderzoeken gedaan.

4. Verpersoonlijkte productie in het atelier

In onze ateliers in Apt wordt alles met de hand vervaardigd, vanaf het in gerecycleerd aluminium gespecialiseerde siersmeedwerk tot aan de meest complexe bekabelingen, het bewijs dat wij kunnen pleiten voor een bepaald idee van ambachtelijke voortreffelijkheid.

Op elk moment kan de klant de fabricage van zijn project volgen dankzij de verpersoonlijkte begeleiding van Blachere Illumination.

Onze ateliers kunnen worden bezocht.

5. Levering op de plaats van installering

Elk project wordt afgeleverd op de plaats van installering door een transportpartner. Een logistieke hulp optimaliseert de efficiency van de levering. Elk onderdeel heeft een eigen bescherming en de op maat verpakking kan worden hergebruikt.

6. Installatie van de verlichtingen

Een professioneel montageteam wacht op de decors om de installatie overdag en ’s nachts uit te voeren, afhankelijk van de stedelijke milieus, in samenwerking met de teams van Blachère illumination.

7. Het aandoen van de lichten van een verlichtingsproject

Dit is een magisch ogenblik, een prachtig moment vol verrassingen, enthousiasme en saamhorigheid. De inauguratie van verlichtingen is een feest dat de massa aantrekt. Blachère illumination kan u begeleiden bij de organisatie van dit lichtspektakel!

8. Klantenservice

Een telefonische dienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag tot uw beschikking. Uw vragen en verwachtingen worden hier beantwoord. Ons doel: 100% tevreden klanten.

9. Demontage

De teams die zich hebben beziggehouden met de installatie zullen ook de demontage uitvoeren. De decors worden in hun speciale rek geplaatst om ze in alle veiligheid te kunnen vervoeren.

10. Revisie en opslag

Na terugkeer in onze fabriek worden de decors onderworpen aan een kwalitatief hoge procedure: zijn worden volledig gecontroleerd en hersteld voordat ze worden opgeslagen.

Om het geheel van uw decors zo goed mogelijk te beschermen, bestaat onze opslagruimte van 8 ha uit zes breed opgezette magazijnen.