PRESENTATIE VAN DE GROEP

Blachère, toonaangevende leider op de wereldmarkt, bezit de middelen en de infrastructuur om projecten uit te voeren van een uitzonderlijke kwaliteit. U kunt erop rekenen dat Blachère zijn verplichtingen nakomt en jaar in jaar nieuws maakt. Wij leveren een compleet project, vanaf het creatieve ontwerp tot aan de installatie en de opslag; wij creëren complete verlichtingsconcepten en garanderen daarbij een service zonder weerga.

  • Goede relaties opbouwen
  • Een uitzonderlijke servicekwaliteit garanderen
  • Regelmatig en persoonlijk contact opbouwen met de klant
  • De problemen begrijpen waarmee de verantwoordelijken van winkelcentra geconfronteerd worden
  • Een volledig aanbod bieden
  • Leveringscapaciteit

 

Het goede aanbod producten, creatieve en innoverende producten, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Blachère biedt uitzonderlijke producten die worden gekenmerkt door creativiteit en innovatie. De kwaliteit van onze producten is weergaloos.

Wij gebruiken de Led sinds 2002 en garanderen de grootste beheersing van RVB animatie Led op het gebied van feestverlichtingen.

Dochteronderneminge

Blachère, de verlichting van de mooiste plaatsen van de wereld.

Met meer dan 40 jaar ervaring en een netwerk van 19 filialen over heel de wereld is Blachère Illumination een historisch bedrijf dat wereldleider is geworden op het gebied van feestverlichtingen. Van de verlichting van de Eiffeltoren voor de inluiding van het jaar 2000 tot de verlichting van het centrum van Dubaï ter gelegenheid van het eerste Lichtfestival of tot de verlichting van de Champs Elysées, de deskundigheid van Blachère Illuminiation is wereldwijd erkend.

 

DUURZAME ONTWIKKELING

Blachère kijkt verder en vindt het uiterst belangrijk om zijn werknemers, klanten, leveranciers en de plaatselijke gemeenschap een eco-verantwoordelijk bedrijf te bieden met een zekere toekomst. Gedurende zijn 40-jarig bestaan heeft Blachère een bedrijfscultuur en sterk ethische waarden ontwikkeld die zijn terug te vinden in zijn engagement in sociale, culturele en ecologische programma’s over de hele wereld, van herbebossingcampagnes in Peru tot aan de financiële en educatieve steun aan Afrikaanse artiesten.

Stichting

Afrika heeft ons veel geleerd

« Het bedrijf is een plaats waar men aangedaan onrecht weer goed kan maken, een ander imago aan Afrika kan geven, de creatieve kant naar voren kan brengen en waar men lering kan trekken uit het afval- en waterbeleid en de consumptiewijzen. » Jean-Paul Blachère. Sinds 10 jaar is de stichting Blachère werkzaam op het gebied van hedendaagse kunst en heeft zij bijna 200 artiesten van het Afrikaanse continent en de diaspora begeleid.

De aanwezigheid van artiesten in residenties en de georganiseerde tentoonstellingen geven een moderne kijk op creatie en leiden tot belangstelling voor andere streken. Elk jaar ontvangt de Stichting Blachère ongeveer 18.000 bezoekers en meer dan 4000 leerlingen. De Stichting Blachère biedt werk aan zo’n 150 artiesten in Afrika dankzij haar Boutik ruimte.